Recensies: ANWB Veilig Rijden (2024)

ANWB

  • Bochten

    Ik krijg steeds melding dat ik bochten neem met te hoge snelheid. Ik ben uiteraard niet mee eens . Want soms moet je bochten sneller nemen anders kan je niet verder rijden. Soms is te druk veel auto’s heen en weer rijden. Soms moet je snel invoegen anders gaat het niet. Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd. MVG Oulali

    Meer

    3door She*******

    02/04/2024

  • Update review

    Onlangs aangegeven dat bij de volgende update de meldingen over dat ik mijn bluetooth aan moet hebben uit dienen te zijn. Ofwel door jullie vrijwillig uit de app code verwijderd, of danwel door mijzelf geblokkeerd. Duurt echter een beetje lang dus ik heb uit de goedheid van mijn hart en mijn geduld besloten dat ik jullie er een handje bij ga helpen, door de meldingen van de app handmatig geheel uit te zetten. Graag gedaan!

    Meer

    1door Ept******

    01/04/2024

  • Korting

    Mijn korting word elke 10 dagen lager. Ik gebruik en pak nooit mijn telefoon. Echter hij geeft aan dat ik hen 3 minuten heb gebruikt. Beslist niet! Dan word de korting zeker lager? Alleen de premie van de verzekering gaat veel omhoog. ? Opvallend dat de korting steeds omlaag gaat. Vloeiend optrekken met een automaat. ?

    Meer

    4door Sch******

    31/03/2024

  • Positief en negatief

    Ik gebruik de veilig rijden app nu bijna 2 jaar . Na veel Bluetooth problemen laatste maanden wel oké. Ik ben tevreden over de korting die ik vaak krijg, maximaal, 100%. Moet je wel als een oud opaatje rijden . Vrij onmogelijk met het rijgedrag van de mede weggebruikers. Vele doorgesnoven types die niet blij zijn dat ik me aan de maximumsnelheid houd. Daardoor voel ik me soms erg ONVEILIG! Tot slot erg irritant dat ik meldingen krijg dat ze “ al een tijdje niets van me hebben vernomen “ ja dat klopt , ik rijd niet zo vaak. Hierover contact gehad met de verzekeraar en ze zeggen doodleuk dat ze dit niet kunnen stoppen!

    Meer

    3door Ron*******

    31/03/2024

  • Geen feedback bij 30

    Ik ben van mening dat de app niet mag worden gebruikt in zones waar maximaal 30 km ma worden gereden. De meting kan bij die lage snelheid nooit nauwkeurig genoeg zijn. Wordt ook door de politie onderkend.

    Meer

    2door Bra*******

    22/03/2024

  • Trackt continu waar je bent

    Bij elk snel voertuig (trein, metro, fiets) wordt mijn locatie gevolgd. Waarom kan dit niet alleen als de iPhone verbonden is met de auto?

    Meer

    1door Jer*******

    19/03/2024

  • Goed inzicht in je rijgedrag.

    Ik gun iedere automobilist een ANWB beacon met de VeiligRijden app. Als ze dan de adviezen opvolgen wordt het een stuk veiliger op de weg met minder files veroorzaakt door een ongeluk.

    Meer

    5door Ruu***

    15/03/2024

  • Weinig rijden

    Als je weinig tot niet met de auto rijd, accu afsluit oid met een “oltimer” van 20 jaar oud. sturen ze brieven met dat de verzekering beëindigd ga worden. Dan kan je er weer achteraan allemaal.

    Meer

    4door Ral****

    29/02/2024

  • Korting

    Mijn korting word elke 10 dagen lager. Ik gebruik en pak nooit mijn telefoon. Echter hij geeft aan dat ik hen 3 minuten heb gebruikt. Beslist niet! Dan word de korting zeker lager? Alleen de premie van de verzekering gaat veel omhoog. ? Opvallend dat de korting steeds omlaag gaat. Vloeiend optrekken met een automaat. ?

    Meer

    4door Sch******

    26/02/2024

  • Veilige snelheid in de bochten

    Hoewel ik een rustige automobilist ben vindt de app dat ik de bochten te snel neem. Terwijl ik in de bochten al langzamer rijdt dan mijn mede weggebruikers. Nog langzamer lijkt mij onveilig voor mezelf en de overige weggebruikers. Moet ik echt rekening houden met een noodstop? Terwijl de gehele bocht overzichtelijk en vrij van verkeer is?
    Een ander punt is dat de app aangeeft dat er van de telefoon , het scherm, gebruik gemaakt is. Wat absoluut niet het geval is. Telefoon zat veilig in de broekzak.

    Meer

    4door Jor**

    25/02/2024

  • Rijden

    Ik wil niet meer gevolgtrekking worden
    Dat apparaat in de auto gooi ik eruit want ik rij normaal en dat is bij jullie nog niet goed genoeg

    Meer

    1door Goe*******

    21/02/2024

  • Waardeloos systeem

    Criteria veel te scherp. Communicatie met baken slecht. Houdt geen rekening met perioden van weinig auto gebruik

    Meer

    1door Fri****

    18/02/2024

  • Bochten

    Elke keer zelfde bochten wordt er aangemerkt dat ik te hard rij blauw bord 60 km advies dus neem de bocht met 50 en nog rij ik te hard voor het systeem. Wat moet ik hier mee ?..?

    Meer

    3door Bru*******

    14/02/2024

  • Drama

    Werkt niet en ben nu aan de tweede bacon bezig maar die kan hij ook niet vinden. Krijg wel elke week een melding dat er geen registratie binnen komt.

    Meer

    1door Hw1***

    11/02/2024

  • Werkt niet naar behoren sinds verandering van auto

    Sinds dat we een andere auto hebben en met een nieuwe beacon krijgen we geen informatie op de app.

    Meer

    2door Ben*******

    06/02/2024

  • Zeer gebruiksonvriendelijk.

    Zeer gebruiksonvriendelijk. Het nummer van de vorige beacon is zichtbaar. De nieuwe kan ik niet registreren.

    Meer

    1door Dir***

    02/02/2024

  • Korting

    Mijn korting word elke 10 dagen lager. Ik gebruik en pak nooit mijn telefoon. Echter hij geeft aan dat ik hen 3 minuten heb gebruikt. Beslist niet! Dan word de korting zeker lager? Alleen de premie van de verzekering gaat veel omhoog. ?
    Opvallend dat de korting steeds omlaag gaat. Vloeiend optrekken met een automaat. ?

    Meer

    4door Sch******

    30/01/2024

  • Zelfs het cbr is soepeler.r kamer

    Om een score van 100% te halen is onmogelijk. Hier kan het CBR nog wat van leren. Ik denk er hard over om toch weer een “gewone” verzekering te nemen. Ik heb 1keer ja 1 keer wat harder moeten remmen dan anders door een stomme fout van een medeweggebruiker. Meteen strafpunten, kinderachtig

    Meer

    1door J A*****

    28/01/2024

Meer recensies

Recensies: ANWB Veilig Rijden (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Errol Quitzon

Last Updated:

Views: 6348

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Errol Quitzon

Birthday: 1993-04-02

Address: 70604 Haley Lane, Port Weldonside, TN 99233-0942

Phone: +9665282866296

Job: Product Retail Agent

Hobby: Computer programming, Horseback riding, Hooping, Dance, Ice skating, Backpacking, Rafting

Introduction: My name is Errol Quitzon, I am a fair, cute, fancy, clean, attractive, sparkling, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.